Logo

Qui som?


rodo

Viver de Bell-lloc

El Viver de Bell-lloc va iniciar les seves activitats l’octubre de 1983. Com a Centre Especial de Treball té com a objectius assegurar un treball remunerat als seus treballadors amb discapacitat i a la vegada proporcionar-los el suport que requereixin en la realització de les seves tasques, tant en l’àmbit laboral com social.

Aquest suport està orientat a aconseguir que el treballador del centre s’integri d’una forma normalitzada dins el seu àmbit de treball, no solament com un mitjà per a tenir uns recursos econòmics, sinó com una via per assolir una correcta inserció personal i una millor acceptació social.

A més, es vetlla per tal que els treballadors del centre assoleixin un grau de qualitat de vida més alt quan són fora de l’àmbit laboral, tot fomentant la seva integració personal i social en el medi habitual on es desenvolupen.

Pel que fa a l’àmbit productiu el Viver de Bell-lloc desenvolupa la seva activitat ens els camps de la jardineria i el viverisme, i té el seu marc d’actuació al Vallès Oriental.

rodo
rodo rodo
Valid CSS Valid HTML 4.01 Transitional Firefox Web dissenyada per Àlex Silvosa Contactar | Localització | Borsa de treball | Mapa Web